BIKERS 69J

WELCOME TO OUR CLUB. WE REALLY APPRECIATE YOUR SUPPORT. DO ENJOY AND HAVE A NICE DAY
BIKERS 69J

share..rides..unity..


    Selamat menyambut bulan Ramadan

    Share
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  AbgRazak on Tue Aug 10, 2010 12:18 pm

    kepada semua ahli 69j saya ucapkan selamat menyambut puasa cheers


    _________________
    avatar
    monan98

    Posts : 12
    Join date : 22/12/2009
    Age : 61
    Location : kj

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  monan98 on Tue Aug 10, 2010 12:38 pm

    Warga 69j jangan tak posa lak terutama yg jantan tu yg pompuan understood aje le tapi jgn ambil kesempatan lak hello hello gud luck gud luck
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  AbgRazak on Tue Aug 10, 2010 12:44 pm

    monan98 wrote:Warga 69j jangan tak posa lak terutama yg jantan tu yg pompuan understood aje le tapi jgn ambil kesempatan lak hello hello gud luck gud luck

    Ramai lah yg musafir tu kat bawah menara hahahah... Very Happy Very Happy Very Happy


    _________________
    avatar
    monan98

    Posts : 12
    Join date : 22/12/2009
    Age : 61
    Location : kj

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  monan98 on Tue Aug 10, 2010 12:47 pm

    Kena stdbye van mayat tu huk huk huk rumah preseden tu lak terkenal nanti tu
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  AbgRazak on Tue Aug 10, 2010 12:50 pm

    kena bawak TV3 sekali Bro baru gelimor best fren best fren best fren


    _________________
    avatar
    monan98

    Posts : 12
    Join date : 22/12/2009
    Age : 61
    Location : kj

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  monan98 on Tue Aug 10, 2010 12:58 pm

    AbgRazak wrote:kena bawak TV3 sekali Bro baru gelimor best fren best fren best fren
    Huk huk huk siapa yg tengok muka sendiri dlm tv bolehlah cuba yahoo Very Happy Very Happy Very Happy riding riding
    avatar
    akuAhmad

    Posts : 6
    Join date : 08/12/2009
    Age : 34
    Location : Kulim-Pulau Pinang-Baling-Kulim

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  akuAhmad on Tue Aug 10, 2010 1:48 pm

    AbgRazak wrote:
    monan98 wrote:Warga 69j jangan tak posa lak terutama yg jantan tu yg pompuan understood aje le tapi jgn ambil kesempatan lak hello hello gud luck gud luck

    Ramai lah yg musafir tu kat bawah menara hahahah... Very Happy Very Happy Very Happy

    ha..ha..tu bukan musafir..tu mukafir...ayat abang lan
    avatar
    snoo

    Posts : 9
    Join date : 26/05/2009
    Location : ampang

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  snoo on Thu Aug 12, 2010 12:48 pm

    akuAhmad wrote:
    AbgRazak wrote:
    monan98 wrote:Warga 69j jangan tak posa lak terutama yg jantan tu yg pompuan understood aje le tapi jgn ambil kesempatan lak hello hello gud luck gud luck

    Ramai lah yg musafir tu kat bawah menara hahahah... Very Happy Very Happy Very Happy

    ha..ha..tu bukan musafir..tu mukafir...ayat abang lan


    aku sokong...!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
    avatar
    mr zaki77
    Admin

    Posts : 40
    Join date : 13/05/2009
    Age : 40
    Location : 1 malaysia

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  mr zaki77 on Thu Aug 12, 2010 1:48 pm

    selamat menjalani ibadah puasa buat semua warga 69j



    _________________

    Sponsored content

    Re: Selamat menyambut bulan Ramadan

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 6:07 pm