BIKERS 69J

WELCOME TO OUR CLUB. WE REALLY APPRECIATE YOUR SUPPORT. DO ENJOY AND HAVE A NICE DAY
BIKERS 69J

share..rides..unity..


    apa aktiviti korang

    Share
    avatar
    mr zaki77
    Admin

    Posts : 40
    Join date : 13/05/2009
    Age : 40
    Location : 1 malaysia

    apa aktiviti korang

    Post  mr zaki77 on Wed Jun 10, 2009 1:47 pm

    apa xtvty terbaru korang?jomla posting..at least kami jgk nk tau pe korang bt
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: apa aktiviti korang

    Post  aqhim_disasterz on Wed Jun 10, 2009 3:29 pm

    aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Wed Jun 10, 2009 3:59 pm

    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    do enjoy ur xtvt aqhim, jgn lupa, safe ride guys. gud luck
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: apa aktiviti korang

    Post  AbgRazak on Wed Jun 10, 2009 4:15 pm

    69j yg melintas pada tarikh dan waktu yg di tetap kan tu
    boleh lah joint makan ooooo makan sotong mesti ada tu

    hari jumaat ni gud luck Ati ati bawak motor riding

    nyawa tak ada di jual dalam botol heheh not believe
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: apa aktiviti korang

    Post  pendekar on Wed Jun 10, 2009 4:39 pm

    jemputlah biker 69j yg melintas d trganu 2 dtg..
    hehe....rasa kepok lekor ke....

    Smile
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Wed Jun 10, 2009 4:40 pm

    pendekar wrote:jemputlah biker 69j yg melintas d trganu 2 dtg..
    hehe....rasa kepok lekor ke....

    Smile

    dah dua kali kita org sampai ke ganu tahun lepas.
    makan mmg superb wooooooo
    avatar
    mr zaki77
    Admin

    Posts : 40
    Join date : 13/05/2009
    Age : 40
    Location : 1 malaysia

    Re: apa aktiviti korang

    Post  mr zaki77 on Wed Jun 10, 2009 4:44 pm

    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    do enjoy ur xtvt aqhim, jgn lupa, safe ride guys. gud luck

    kita ble nk berBBQ?syok jgk....
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: apa aktiviti korang

    Post  pendekar on Wed Jun 10, 2009 4:46 pm

    makang cni mmg sedak .....hehe...

    konvoi 69j ke bang dtg ganu tahun lepas/??
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Wed Jun 10, 2009 4:47 pm

    bokbongtuyuk wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    do enjoy ur xtvt aqhim, jgn lupa, safe ride guys. gud luck

    kita ble nk berBBQ?syok jgk....

    hmmm good idea, tapi klu nk lagi cantekkkkkkkk, kita tunggu raman ke korea dulu.. hahahahahahaha

    ps : pasai pa muka hang ketat man bila baca ayat ni?? Very Happy Very Happy
    avatar
    ariansem_2005

    Posts : 19
    Join date : 13/05/2009
    Age : 47

    Re: apa aktiviti korang

    Post  ariansem_2005 on Wed Jun 10, 2009 9:32 pm

    TU DIA BUAT PAKATAN SULIT LAK

    HAHHAHAHAHHAHA
    avatar
    mr zaki77
    Admin

    Posts : 40
    Join date : 13/05/2009
    Age : 40
    Location : 1 malaysia

    Re: apa aktiviti korang

    Post  mr zaki77 on Wed Jun 10, 2009 10:25 pm

    zaki77 wrote:
    bokbongtuyuk wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    do enjoy ur xtvt aqhim, jgn lupa, safe ride guys. gud luck

    kita ble nk berBBQ?syok jgk....

    hmmm good idea, tapi klu nk lagi cantekkkkkkkk, kita tunggu raman ke korea dulu.. hahahahahahaha

    ps : pasai pa muka hang ketat man bila baca ayat ni?? Very Happy Very Happy

    blh bang zaki.....then kta snap pic post kat forum..biar man bakoi Crying or Very sad rock
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Wed Jun 10, 2009 11:21 pm

    ariansem_2005 wrote:TU DIA BUAT PAKATAN SULIT LAK

    HAHHAHAHAHHAHA

    minta tlg jgn kacau daun bleh tak?? Very Mad

    asal aku nak buat pakatan sulit jer hang ada.. tuan majestrit jgn suka potong oreng punya jalan taw!!!! tampar kang
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: apa aktiviti korang

    Post  AbgRazak on Sun Jun 14, 2009 9:54 pm

    Aqhim ..setiap aktiviti kau org nak buat aqhim posting kat sini nanti kalau kena dgn masa nya ... boleh lah 69j adjust kan dgn aktiviti 69jkau aqhim dgn kawan kawan rajin rajin lah buka aktiviti 69j kalau kesempatan ikiut ride kami
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Mon Jun 15, 2009 8:38 am

    jgn segan2, jumpa dulu beramas mesra,

    tak kenal maka tak cinta..

    illa

    Posts : 4
    Join date : 16/05/2009
    Age : 32
    Location : kL

    Re: apa aktiviti korang

    Post  illa on Mon Jun 15, 2009 11:54 am

    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    oohh.. aqhim buat mkn2 ye.. ehehehe
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Mon Jun 15, 2009 1:20 pm

    illa wrote:
    aqhim_disasterz wrote:aktiviti kitorg yg terdekat nie selepas TLRC Jelajah Melaka aitu ialah BBQ..

    Tarikh : 12 Jun 2009 (Jumaat)
    Masa : 3.00 petang
    Tempat : Berkumpul di port TTS(Batu Buruk), kemudian bergerak ke tempat makan2.
    Bayaran : RM5 sekepala (kepala otak je kira yer )

    oohh.. aqhim buat mkn2 ye.. ehehehe

    klu bab makan2 ni cepat jer cik illa ni yek!!

    mentang2lah dah makin slim skrg!! Very Happy Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: apa aktiviti korang

    Post  AbgRazak on Mon Jun 15, 2009 1:26 pm

    slimut lah kalau nak cepat slim Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Mon Jun 15, 2009 1:28 pm

    AbgRZ wrote:slimut lah kalau nak cepat slim Very Happy Very Happy Very Happy

    selimut topek dok pakai lani...
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: apa aktiviti korang

    Post  AbgRazak on Mon Jun 15, 2009 1:33 pm

    Tu lah pasai topek ..badan tak dayo ..selera ado
    sekarang dalam selimut ...lain kali layan awana di waktu malam ..
    pastu baru lah ikut hardcore ride mlm ... Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: apa aktiviti korang

    Post  aqhim_disasterz on Mon Jun 15, 2009 2:28 pm

    AbgRZ wrote:Tu lah pasai topek ..badan tak dayo ..selera ado
    sekarang dalam selimut ...lain kali layan awana di waktu malam ..
    pastu baru lah ikut hardcore ride mlm ... Very Happy Very Happy Very Happy

    wah hardcore ride mlm..dengar mcm best je..hardcore mlm nie camne..hehe


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Mon Jun 15, 2009 2:45 pm

    hardcore ride mlm kena tanya rahman, dia cekap
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: apa aktiviti korang

    Post  zaki77 on Wed Jun 17, 2009 2:22 pm

    mana semua warga TLRC?
    avatar
    mz

    Posts : 3
    Join date : 16/05/2009
    Location : Kuala Lumpur

    Re: apa aktiviti korang

    Post  mz on Wed Jun 17, 2009 3:08 pm

    Salam aqhim ni gbar2 knangan masa p ktrengganu ride Cotong 2008


    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: apa aktiviti korang

    Post  aqhim_disasterz on Wed Jun 17, 2009 3:28 pm

    zaki77 wrote:mana semua warga TLRC?

    warga TLRC ada la..tetap support 69J...hehe..jus masing2 bz kot..hehe


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    Otroman7

    Posts : 2
    Join date : 16/05/2009
    Age : 32
    Location : BDR TASIK SELATAN

    Re: apa aktiviti korang

    Post  Otroman7 on Wed Jun 17, 2009 3:38 pm

    mz wrote:Salam aqhim ni gbar2 knangan masa p ktrengganu ride Cotong 2008



    zaman wadi berambut skema.... best fren rock

    bila lagi 69J nk wat ride T'ganu...????

    Sponsored content

    Re: apa aktiviti korang

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 5:57 pm