BIKERS 69J

WELCOME TO OUR CLUB. WE REALLY APPRECIATE YOUR SUPPORT. DO ENJOY AND HAVE A NICE DAY
BIKERS 69J

share..rides..unity..


    Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Share
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 12:18 pm

    adoi,sakitnyer kene ketuk kepala Very Happy
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 12:28 pm

    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:
    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:

    bandar seri putra, klu ada lalu kat area sini bgtau jer, kita bleh lepak minum.. jgn segan2 taw!

    wahhhh siyesly kebetulan kalau g KL ade gak lepak situ in love
    bakal org umah pun ddk situ gak,hehehe cheers
    insyaAllah,kalau saye ke sana saye bgtau ye best fren

    mung datang sini jer jgn lupa roger, insyallah saya akan cuba hadirkan diri, bakal isteri tinggal kat mana? dia ada adik tak? hahahahahaha Very Happy

    syhhhh!! ko jgn bgtau dlm ni nanti ada yg tau, dorang semua ni dengki ngan saya... pape nanti ko PM saya k.. tell secret

    "harap2 abg rz tak baca lah posting aku ni, klu tak sure dia potong line aku" tongue tongue tongue

    alamak,die ade kakak bro,umur 24,tapi da kahwen plak Very Happy
    x dapat ah den nak nolong camni Smile
    tp xpe,membe2 die ramai ddk area bangi tu,nant kalau ambe dtg ambe ajak ah member2 die yg cun lepak skali dgn kite best fren
    abg rz nok join bley gop,mest ramainyer awek terpegun tgk bro2 sume bawak SBK Idea
    ambe dok kesoh,janji awek ambe dok terpegun skali doh ah Very Happy

    ko ni naga dragon ball ker?? hahahahaha,
    awek to ko simpan buat bini, yg lain ko buat lah gulfren angkat.. sure awek ko tak marah sebab tu bukan awek betul, status pun gulfren angkat.. muhahahahahahahaha Very Happy best fren Very Happy
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 12:29 pm

    Dragon-X wrote:adoi,sakitnyer kene ketuk kepala Very Happy
    Kau sekarang kat mana Dragon.. area kl kee luar silent
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 12:47 pm

    AbgRZ wrote:
    Dragon-X wrote:adoi,sakitnyer kene ketuk kepala Very Happy
    Kau sekarang kat mana Dragon.. area kl kee luar silent

    ambe kat Kemaman la,kije sini..kalau x,camne bley join geng2 TLRC ni cheers
    kadang2 sebulan skali rajin gak turun KL jalan2,rider je riding

    AbgRZ plak skg kat mane??
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 12:51 pm

    [quote="zaki77"][quote="Dragon-X"][quote="zaki77"][quote="Dragon-X"]
    zaki77 wrote:

    ko ni naga dragon ball ker?? hahahahaha,
    awek to ko simpan buat bini, yg lain ko buat lah gulfren angkat.. sure awek ko tak marah sebab tu bukan awek betul, status pun gulfren angkat.. muhahahahahahahaha Very Happy best fren Very Happy

    hehehe kalau saye naga dragonball,bley ah tunaikan hajat member2 len nak pakai SBK Smile
    tak pun,untuk diri sendiri,supaya kahwin lagi cepat Very Happy
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 1:20 pm

    AbgRZ wrote:
    mang TAS wrote:btoi gak tuh..sy x pegi melaka baru2 ni psal tgh praktikal..
    cari sponsor kropok lekor losong yer..hehe Very Happy Very Happy
    Mang ...mu perasan tak bila kita konvoi berapa ratus org memerhatikan kita bila kita tampal logo kepok losong kat motor kee baju kee mesti dia nak tahu dari situ lah mulanya perniagaan hehehe..

    mau tak nyer, x ke pelik naik sbk ngan gambau kropok lekor kt blkg..muahahaha Very Happy Very Happy Very Happy kentut
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 1:58 pm

    Dragon-X wrote:
    AbgRZ wrote:
    Dragon-X wrote:adoi,sakitnyer kene ketuk kepala Very Happy
    Kau sekarang kat mana Dragon.. area kl kee luar silent

    ambe kat Kemaman la,kije sini..kalau x,camne bley join geng2 TLRC ni cheers
    kadang2 sebulan skali rajin gak turun KL jalan2,rider je riding

    AbgRZ plak skg kat mane??

    Kajang selangor heheheh riding ke kl bagi tau lah .kita gegar kl dgn Lc
    lak riding
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 2:34 pm

    AbgRZ wrote:
    Kajang selangor heheheh riding ke kl bagi tau lah .kita gegar kl dgn Lc
    lak riding

    insyaAllah..owh area Kajang,ade member gak situ,ddk sg merap (xtau btul ke x eja,biase dgr ja) Smile
    cukup ka nak gegar KL dgn ekjoz NOB1 SSS ni,segan saye Very Happy
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 2:35 pm

    sarunglah ahm en naga..
    baru boleh fight ngan sbk, tp blh fight bunyik jelah..hehe Smile Smile Smile
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 2:38 pm

    jgn rasa segan2, cuba ikut dulu then bru bleh buat keputusang. klu enjoy then kita bikin lagi.. motor kecik kita ride cara motor kecik, klu motor besau kita buat cara motor besau, yg penting sampai n enjoy
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 2:46 pm

    zaki77 wrote:jgn rasa segan2, cuba ikut dulu then bru bleh buat keputusang. klu enjoy then kita bikin lagi.. motor kecik kita ride cara motor kecik, klu motor besau kita buat cara motor besau, yg penting sampai n enjoy

    hehehe siap tamboh G tu Smile
    btul2 ape yg bro zaki gtau..lain motor lain cara ride nyer..
    ngak sabar rasenyer mau berjmp abe2 forum ni in love

    mang,jom p KL jalan2 best fren
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 2:51 pm

    bereh mang, kito senyom sokmo
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 2:54 pm

    bereh2 abg zaki..
    kite tengok penyu telor.. Very Happy Very Happy Very Happy

    p/s: penyu telor ye, bukan telor penyu.. Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 2:58 pm

    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:jgn rasa segan2, cuba ikut dulu then bru bleh buat keputusang. klu enjoy then kita bikin lagi.. motor kecik kita ride cara motor kecik, klu motor besau kita buat cara motor besau, yg penting sampai n enjoy

    hehehe siap tamboh G tu Smile
    btul2 ape yg bro zaki gtau..lain motor lain cara ride nyer..
    ngak sabar rasenyer mau berjmp abe2 forum ni in love

    mang,jom p KL jalan2 best fren

    Sama jea bawak motor macam LC gak tapi

    berat sikit dari LC..pastu dia laju sikit dari LC

    tapi sampai sama tempat hehehe Very Happy
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 3:00 pm

    tgk telor kat mana??

    ko tingin ker nak tgk telor?? jap aku panggil pet. ko bleh tgk telor pet nnti
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 3:47 pm

    selamat ptg awok2 sume....

    Smile Smile Smile
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 4:24 pm

    pendekar, ilmu apa ko pakai nih?? siang ko tido mlm bru ko berjaga.. ko jadi jaga ker??

    toilet Smile
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 4:28 pm

    mane ada bang..
    abg zaki tu yg tdo lmbt smlm...
    uish3....

    asyk men tenet je ni...
    chat ngan awek ke bang...??

    hehhe silent silent silent
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 4:30 pm

    pendekar wrote:mane ada bang..
    abg zaki tu yg tdo lmbt smlm...
    uish3....

    asyk men tenet je ni...
    chat ngan awek ke bang...??

    hehhe silent silent silent

    awek takde lah, ko carikan sorang yg ala2 maria ozawa pun jadilah. in love in love
    avatar
    wadi5303

    Posts : 8
    Join date : 16/05/2009

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  wadi5303 on Thu Jun 11, 2009 4:32 pm

    pendekar wrote:mane ada bang..
    abg zaki tu yg tdo lmbt smlm...
    uish3....

    asyk men tenet je ni...
    chat ngan awek ke bang...??

    hehhe silent silent silent

    zaki ni baik orang nye sape dapat dia kire untung la...dia mana ada awek...cuma ada bini angkat je... Smile
    xtahu berapa banyak bini angkat dia ada
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 4:34 pm

    wadi5303 wrote:
    pendekar wrote:mane ada bang..
    abg zaki tu yg tdo lmbt smlm...
    uish3....

    asyk men tenet je ni...
    chat ngan awek ke bang...??

    hehhe silent silent silent

    zaki ni baik orang nye sape dapat dia kire untung la...dia mana ada awek...cuma ada bini angkat je... Smile
    xtahu berapa banyak bini angkat dia ada

    DEMYUH!!!! pablo Very Mad tampar kang
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 4:35 pm

    hahahaha....maria ozawa ye...
    ssh nk cari stok cam2 kat mlaysia nih...
    hahaha....

    cane bini angkat ramai 2..?
    huhu....
    avatar
    wadi5303

    Posts : 8
    Join date : 16/05/2009

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  wadi5303 on Thu Jun 11, 2009 4:35 pm

    hahahahaha.... Very Happy
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 4:38 pm

    pendekar wrote:hahahaha....maria ozawa ye...
    ssh nk cari stok cam2 kat mlaysia nih...
    hahaha....

    cane bini angkat ramai 2..?
    huhu....

    ko jgn pecaya cakap dorang ni...

    tell secret best fren
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 4:40 pm

    hahahaha... Very Happy

    abg zaki keje kat bangi ke?
    keje ape ek??

    abg wadi lak keje katne?

    Sponsored content

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 5:54 pm