BIKERS 69J

WELCOME TO OUR CLUB. WE REALLY APPRECIATE YOUR SUPPORT. DO ENJOY AND HAVE A NICE DAY
BIKERS 69J

share..rides..unity..


    Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Share
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 28
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 1:37 am

    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 1:39 am

    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    tukar camtu dok kire loh weyy!!

    mahunyer kita tukar 3-4 bulan bru bleh feel the heat, amachiam??
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Thu Jun 11, 2009 1:42 am

    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Thu Jun 11, 2009 1:43 am

    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    tukar camtu dok kire loh weyy!!

    mahunyer kita tukar 3-4 bulan bru bleh feel the heat, amachiam??

    tapi kalau cc lebih 250 takleh r kitorg nak tukar..hehe..lesen tak support..haha


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 1:46 am

    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 28
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 1:47 am

    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love

    sakit gak bang kadang2...
    sbk sakit x?
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 1:50 am

    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love

    sakit gak bang kadang2...
    sbk sakit x?
    klu naik sbk ngan awek mmg lah sakit n penat, tapi PENAT ANDA BERBALOI. muahahahahahahaha toilet
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 28
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Thu Jun 11, 2009 1:51 am

    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love

    sakit gak bang kadang2...
    sbk sakit x?
    klu naik sbk ngan awek mmg lah sakit n penat, tapi PENAT ANDA BERBALOI. muahahahahahahaha toilet

    hahahhahaaha.....
    sensored2....
    abg zaki da kawen blum??
    mcm blum kawen je...

    hehee Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 1:59 am

    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love

    sakit gak bang kadang2...
    sbk sakit x?
    klu naik sbk ngan awek mmg lah sakit n penat, tapi PENAT ANDA BERBALOI. muahahahahahahaha toilet

    hahahhahaaha.....
    sensored2....
    abg zaki da kawen blum??
    mcm blum kawen je...

    hehee Smile

    Abg zaki jual ubat kee ...naik sbk mana ada penat pendekar
    melaka ke RnR seremban Baru 20 minit ..tak sempat penat dah sampai Very Happy
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Thu Jun 11, 2009 2:01 am

    AbgRZ wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    klu nak lagi sporting, meh kita tukau motor, dah lama aku nak cuba naik LC ni, dorang cakap minyak jimat giler.. korang plak layan lah SBK kitaorg ni.. cukup bulan jgn lupa servis taw!!! tongue tongue

    wow....sistem burter yg bagus nih..
    hahaha...

    sblum tuka 2 abg isila minyak penuh2 lu, srvis siap2...pastu bari kite tukar..
    abes minyak kite tuka blek...
    haha Very Happy Very Happy

    haha..idea yg bgus..hehe..bila nak g dating kitorg tukar ngan abg2 kat sini..nak try g dating naik SBK plak..baru r grand..haha

    panjang akal korang semua ni yek, Very Mad

    bistu korang pegi dating takan makwe korang tu takde kawan2 yg nak minta tlg kitaorg temankan,, naik LC pun ok per, tak sakit pinggang taw! Smile in love in love

    sakit gak bang kadang2...
    sbk sakit x?
    klu naik sbk ngan awek mmg lah sakit n penat, tapi PENAT ANDA BERBALOI. muahahahahahahaha toilet

    hahahhahaaha.....
    sensored2....
    abg zaki da kawen blum??
    mcm blum kawen je...

    hehee Smile

    Abg zaki jual ubat kee ...naik sbk mana ada penat pendekar
    melaka ke RnR seremban Baru 20 minit ..tak sempat penat dah sampai Very Happy

    waaa...kalau dari melaka ke terengganu solo ride 4...konvoi jd 8jam..tu kalau bwk LC la..kalau sbk mungkin 2jam je kot..syok2 in love


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 2:05 am

    bila masa plak aku jual ubat...

    kena ketuk
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 2:09 am

    Aqhim...dengar memang syok tapi semua tu kena belajar..kelajuan tu tak boleh lalai
    sesaat pun kalau lalai putus 2 badan .
    motor yg kami bawa tu boleh pergi 150 ke 185 kmj megikut meter keta
    kalau bandingkan dgn meter LC 135 150kmj sbk = 180kmj LC 135 sbb abg dah cuba
    LC cucuk angin abg dari nelakang.

    selalu nya sbk 1000 cc ke atas ride ikut lebuh raya kita 260 - 270kmj
    yg kita nampak berdesup tu...kat lebuh raya.
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 2:11 am

    zaki77 wrote:bila masa plak aku jual ubat...

    kena ketuk

    minyak angin hehehe kentut
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Thu Jun 11, 2009 2:19 am

    AbgRZ wrote:Aqhim...dengar memang syok tapi semua tu kena belajar..kelajuan tu tak boleh lalai
    sesaat pun kalau lalai putus 2 badan .
    motor yg kami bawa tu boleh pergi 150 ke 185 kmj megikut meter keta
    kalau bandingkan dgn meter LC 135 150kmj sbk = 180kmj LC 135 sbb abg dah cuba
    LC cucuk angin abg dari nelakang.

    selalu nya sbk 1000 cc ke atas ride ikut lebuh raya kita 260 - 270kmj
    yg kita nampak berdesup tu...kat lebuh raya.

    aqhim..tau..aqhim bukan la hati kering sngt nak bwak laju2..kalau hati kering dah lama jadi mat rempit..hehe..join community nie sbb hobi..dan minat nak tambah kenalan..
    erm kadang2 kalau biker tak bawak laju pun..pengguna jalan raya yg lain terutamanye pemandu kenderaan 4 roda yg membuatkan kite kemalangan..lepas tu tuduh kite nie merempit la ape la..utk yg bwk kapchai la..sbk tak merempit..hehe
    aqhim pernah lalui semua tu..dan 2 jari kaki dah putus dah pun..hehe
    tapi tak pernah patah semangat utk terus Ride..Ride is enjoy..


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Thu Jun 11, 2009 2:35 am

    tidoq lah woi, sok sambung lain.. ayam jantan pun dah berkokok dah ni...

    slamat mlm semua.. bad mood ngantuk
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 10:47 am

    slmt hampir tghri semua..sunyi plak thread ni..hehe rock
    baju klab tu klu sy nk beli boleh ke abgRZ??tp sy x de sbk..hehe Smile Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 11:02 am

    mang TAS wrote:slmt hampir tghri semua..sunyi plak thread ni..hehe rock
    baju klab tu klu sy nk beli boleh ke abgRZ??tp sy x de sbk..hehe Smile Smile
    Mang ..Boleh ..nak best lagi kami cuba letak logo lc ..abg nak tanya kau org letaklogo yamaha tu ada apa apa syarikat yamaha bagi bantuan kee..atau saja nak tunjuk yg LC tu jenama yamaha


    _________________
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 11:04 am

    x de bantuan apa2 pun, sj nk bgtau LC tu mtor yamaha..hehe
    klu yamaha sponsor lgi gempak..huhu Smile Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 11:12 am

    mang TAS wrote:x de bantuan apa2 pun, sj nk bgtau LC tu mtor yamaha..hehe
    klu yamaha sponsor lgi gempak..huhu Smile Smile
    Kalau cam tu tak yah lah nak letak ..kalau dia sponser ok kita letak ..sbb tak ada kerja percuma sekarang ni Mangsekarang 69j tengah berbincang gan syk minyak injen motosikal .kalau dia nak sponser kita guna minyak dia dan letak logo dia pada motor dan baju .Mang ...tempat kami minum pun tuan kedai sponser pada kelab Tau ..heheh slow slow Mang  belajar gan otai otai 69j...
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 11:21 am

    Mang...kita kena rajin cari seponser kepok lekor losong kee dia seponser jea
    kat motor kita tampal logo kepok heheh Very Happy jangan tampal yg tak dpt faedah
    sebab motor kita salah satu cara promote barangan dia org..sampai ke Melaka
    kau org Promote yamaha heheheh... Very Happy Very Happy Very Happy duit minyak pun tak dapat
    avatar
    mang TAS

    Posts : 15
    Join date : 10/06/2009
    Age : 30
    Location : Kuala Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  mang TAS on Thu Jun 11, 2009 11:41 am

    btoi gak tuh..sy x pegi melaka baru2 ni psal tgh praktikal..
    cari sponsor kropok lekor losong yer..hehe Very Happy Very Happy
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 11:46 am

    mang TAS wrote:btoi gak tuh..sy x pegi melaka baru2 ni psal tgh praktikal..
    cari sponsor kropok lekor losong yer..hehe Very Happy Very Happy
    Mang ...mu perasan tak bila kita konvoi berapa ratus org memerhatikan kita bila kita tampal logo kepok losong kat motor kee baju kee mesti dia nak tahu dari situ lah mulanya perniagaan hehehe..
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 11:56 am

    AbgRZ wrote:
    mang TAS wrote:btoi gak tuh..sy x pegi melaka baru2 ni psal tgh praktikal..
    cari sponsor kropok lekor losong yer..hehe Very Happy Very Happy
    Mang ...mu perasan tak bila kita konvoi berapa ratus org memerhatikan kita bila kita tampal logo kepok losong kat motor kee baju kee mesti dia nak tahu dari situ lah mulanya perniagaan hehehe..
    owh ganas ah geng2 kite ade gambo keropok lekor kat mutor Smile
    cam best je dapat g melaka ari tu,rugi sungguh x dpt join not fair
    avatar
    Dragon-X

    Posts : 11
    Join date : 10/06/2009
    Age : 31
    Location : KeMaMaN,GaNu KiTe :P

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Dragon-X on Thu Jun 11, 2009 11:59 am

    zaki77 wrote:
    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:

    bandar seri putra, klu ada lalu kat area sini bgtau jer, kita bleh lepak minum.. jgn segan2 taw!

    wahhhh siyesly kebetulan kalau g KL ade gak lepak situ in love
    bakal org umah pun ddk situ gak,hehehe cheers
    insyaAllah,kalau saye ke sana saye bgtau ye best fren

    mung datang sini jer jgn lupa roger, insyallah saya akan cuba hadirkan diri, bakal isteri tinggal kat mana? dia ada adik tak? hahahahahaha Very Happy

    syhhhh!! ko jgn bgtau dlm ni nanti ada yg tau, dorang semua ni dengki ngan saya... pape nanti ko PM saya k.. tell secret

    "harap2 abg rz tak baca lah posting aku ni, klu tak sure dia potong line aku" tongue tongue tongue

    alamak,die ade kakak bro,umur 24,tapi da kahwen plak Very Happy
    x dapat ah den nak nolong camni Smile
    tp xpe,membe2 die ramai ddk area bangi tu,nant kalau ambe dtg ambe ajak ah member2 die yg cun lepak skali dgn kite best fren
    abg rz nok join bley gop,mest ramainyer awek terpegun tgk bro2 sume bawak SBK Idea
    ambe dok kesoh,janji awek ambe dok terpegun skali doh ah Very Happy
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Thu Jun 11, 2009 12:07 pm

    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:
    Dragon-X wrote:
    zaki77 wrote:

    bandar seri putra, klu ada lalu kat area sini bgtau jer, kita bleh lepak minum.. jgn segan2 taw!

    wahhhh siyesly kebetulan kalau g KL ade gak lepak situ in love
    bakal org umah pun ddk situ gak,hehehe cheers
    insyaAllah,kalau saye ke sana saye bgtau ye best fren

    mung datang sini jer jgn lupa roger, insyallah saya akan cuba hadirkan diri, bakal isteri tinggal kat mana? dia ada adik tak? hahahahahaha Very Happy

    syhhhh!! ko jgn bgtau dlm ni nanti ada yg tau, dorang semua ni dengki ngan saya... pape nanti ko PM saya k.. tell secret

    "harap2 abg rz tak baca lah posting aku ni, klu tak sure dia potong line aku" tongue tongue tongue

    alamak,die ade kakak bro,umur 24,tapi da kahwen plak Very Happy
    x dapat ah den nak nolong camni Smile
    tp xpe,membe2 die ramai ddk area bangi tu,nant kalau ambe dtg ambe ajak ah member2 die yg cun lepak skali dgn kite best fren
    abg rz nok join bley gop,mest ramainyer awek terpegun tgk bro2 sume bawak SBK Idea
    ambe dok kesoh,janji awek ambe dok terpegun skali doh ah Very Happy
    Very Happy Very Happy Very Happy best fren ples behave

    Sponsored content

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 17, 2017 4:44 pm