BIKERS 69J

WELCOME TO OUR CLUB. WE REALLY APPRECIATE YOUR SUPPORT. DO ENJOY AND HAVE A NICE DAY
BIKERS 69J

share..rides..unity..


    Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Share
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Sat Jun 13, 2009 11:38 pm

    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:snyap jek thread ni sejak kbelakangan ni...

    mungkin sbb abg zaki g indon kot..
    hehe Smile

    semua layan family kot Very Happy

    ke semua bz ngan komitmen masing2..hehe
    abg zaki...event 69J yg terdekat ape??bila??


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Sat Jun 13, 2009 11:44 pm

    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:snyap jek thread ni sejak kbelakangan ni...

    mungkin sbb abg zaki g indon kot..
    hehe Smile

    semua layan family kot Very Happy

    ke semua bz ngan komitmen masing2..hehe
    abg zaki...event 69J yg terdekat ape??bila??

    dlm masa terdekat ni belum ada lagi, tapi dlm perancangan nak ke langkawi , padang besar and bukit kayu hitam. insyallah akan di update secepat mungkin..\

    ps : aqhim, kat atas tu ruangan members dah update ker directory
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Sat Jun 13, 2009 11:49 pm

    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:snyap jek thread ni sejak kbelakangan ni...

    mungkin sbb abg zaki g indon kot..
    hehe Smile

    semua layan family kot Very Happy

    ke semua bz ngan komitmen masing2..hehe
    abg zaki...event 69J yg terdekat ape??bila??

    dlm masa terdekat ni belum ada lagi, tapi dlm perancangan nak ke langkawi , padang besar and bukit kayu hitam. insyallah akan di update secepat mungkin..\

    ps : aqhim, kat atas tu ruangan members dah update ker directory

    owh g lankawi erk..mcm best je..hehe..

    erm aqhim dah update dah..


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Sat Jun 13, 2009 11:53 pm

    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:snyap jek thread ni sejak kbelakangan ni...

    mungkin sbb abg zaki g indon kot..
    hehe Smile

    semua layan family kot Very Happy

    ke semua bz ngan komitmen masing2..hehe
    abg zaki...event 69J yg terdekat ape??bila??

    dlm masa terdekat ni belum ada lagi, tapi dlm perancangan nak ke langkawi , padang besar and bukit kayu hitam. insyallah akan di update secepat mungkin..\

    ps : aqhim, kat atas tu ruangan members dah update ker directory

    owh g lankawi erk..mcm best je..hehe..

    erm aqhim dah update dah..

    smlm lepak tts ramai jugak yg turung, ada lah 15 biji motor..
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Sat Jun 13, 2009 11:57 pm

    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:
    pendekar wrote:snyap jek thread ni sejak kbelakangan ni...

    mungkin sbb abg zaki g indon kot..
    hehe Smile

    semua layan family kot Very Happy

    ke semua bz ngan komitmen masing2..hehe
    abg zaki...event 69J yg terdekat ape??bila??

    dlm masa terdekat ni belum ada lagi, tapi dlm perancangan nak ke langkawi , padang besar and bukit kayu hitam. insyallah akan di update secepat mungkin..\

    ps : aqhim, kat atas tu ruangan members dah update ker directory

    owh g lankawi erk..mcm best je..hehe..

    erm aqhim dah update dah..

    smlm lepak tts ramai jugak yg turung, ada lah 15 biji motor..

    waa...mcm best je..smua sbk..mmg gempak..kitorg tts jumaat lepas skali ngan bbq..dapat la kumpulkan 30 lebih biji moto..


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Sun Jun 14, 2009 12:05 am

    aqhim, klu ada kawan2 yg nak ke KL bgtau saya k, saya nak kirim kepok leko, anak2 saya suka makan lah..
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Sun Jun 14, 2009 12:09 am

    zaki77 wrote:aqhim, klu ada kawan2 yg nak ke KL bgtau saya k, saya nak kirim kepok leko, anak2 saya suka makan lah..

    owh ok..abg zaki..kalau nak snang lg trus pm DangLc82..dia mmg nanti akan balik blajar kat shah alam..hehe


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Sun Jun 14, 2009 12:10 am

    aqhim_disasterz wrote:
    zaki77 wrote:aqhim, klu ada kawan2 yg nak ke KL bgtau saya k, saya nak kirim kepok leko, anak2 saya suka makan lah..

    owh ok..abg zaki..kalau nak snang lg trus pm DangLc82..dia mmg nanti akan balik blajar kat shah alam..hehe

    tq for the info aqhim.. nanti saya PM dang
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Sun Jun 14, 2009 10:57 am

    Mak dia lagi suka kepok lengkar Very Happy
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Sun Jun 14, 2009 12:52 pm

    hello
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Sun Jun 14, 2009 6:05 pm

    pendekar wrote:hello

    Hari minggu biasa lah semua hilang...

    kalau tak ada ride Very Happy Very Happy Very Happy

    hari keluarga lah tu
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Sun Jun 14, 2009 7:06 pm

    o ye ke?
    ptotla snyap jek..
    hehe... Smile

    abg rz x berhari kluarga ke?
    ke da blek?
    Smile
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Sun Jun 14, 2009 7:20 pm

    pendekar wrote:o ye ke?
    ptotla snyap jek..
    hehe... Smile

    abg rz x berhari kluarga ke?
    ke da blek?
    Smile

    Baru sampai rumah ni Very Happy
    avatar
    DangLC82

    Posts : 6
    Join date : 10/06/2009
    Age : 29
    Location : terengganu..

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  DangLC82 on Sun Jun 14, 2009 9:51 pm

    AbgRZ wrote:
    aqhim_disasterz wrote:
    pendekar wrote:bestla abg2 69j ni...
    sambutan trhadap TLRC amat bagus..
    hehe... Smile Smile

    abg2 di sini mmg sporting..hehe..

    Psst ...pada Deng..kuala sepetang tu kat Taiping perak..

    ahli 69j dah dua kali pergi sbb tuan punya kedai selalu offer kami makan
    ada potongan harga. kalau Deng ..impikan ke sana bagi tahu mesti
    ahli 69j setuju sbb ahli 69j kaki makan tegok lah perut dia org masing masing hehe
    tentang makan. kau Deng cadangkan lah ..isaallah impian kau jadi kenyataan best fren

    heheh...Udang dia menggoda r..heheh..
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Sun Jun 14, 2009 10:06 pm

    Dang ..kalau kau rasa nak gi ..cuba kau masuk dlm ruang
    cadangan 69j ride memenohi impian bila yg kau nak cadangkan .
    boleh ahli 69j fikirkan ... best fren
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Sun Jun 14, 2009 10:08 pm

    AbgRZ wrote:Dang ..kalau kau rasa nak gi ..cuba kau masuk dlm ruang
    cadangan 69j ride memenohi impian bila yg kau nak cadangkan .
    boleh ahli 69j fikirkan ... best fren

    bagus 2...
    ride n eat...
    hehe... Smile
    avatar
    aqhim_disasterz

    Posts : 91
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : Kemaman,Terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  aqhim_disasterz on Mon Jun 15, 2009 2:29 pm

    AbgRZ wrote:Dang ..kalau kau rasa nak gi ..cuba kau masuk dlm ruang
    cadangan 69j ride memenohi impian bila yg kau nak cadangkan .
    boleh ahli 69j fikirkan ... best fren


    ruangan cadangan 69j ride memenuhi impian kat mana erk??


    _________________

    Jiwaku Jiwa RIDER!!..rock n ride..yeah!!
    avatar
    zaki77

    Posts : 106
    Join date : 20/05/2009
    Age : 40
    Location : bangi

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  zaki77 on Mon Jun 15, 2009 2:31 pm

    aqhim_disasterz wrote:
    AbgRZ wrote:Dang ..kalau kau rasa nak gi ..cuba kau masuk dlm ruang
    cadangan 69j ride memenohi impian bila yg kau nak cadangkan .
    boleh ahli 69j fikirkan ... best fren


    ruangan cadangan 69j ride memenuhi impian kat mana erk??

    MEMBERS - peti cadangan
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Wed Jun 24, 2009 5:58 pm

    Mana pergi geng LC ni semua dah sambung belajar semula kee tell secret
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Wed Jun 24, 2009 7:08 pm

    ade geng LC ni haa..
    hehe...
    x lame dah nak semester baru nk bukak ni..
    dalam 2 mgu je lg....
    mgu dpan sy dah naek kl dah sambung blaja...
    best fren

    Guest
    Guest

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Guest on Wed Jun 24, 2009 10:18 pm

    pendekar wrote:ade geng LC ni haa..
    hehe...
    x lame dah nak semester baru nk bukak ni..
    dalam 2 mgu je lg....
    mgu dpan sy dah naek kl dah sambung blaja...
    best fren

    pendekar nanti balik kl bagi tahu lah..kau belajar kat mana..

    jumaat malam jea boleh jumpa abg abg 69j .. best fren
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Wed Jun 24, 2009 10:25 pm

    blaja uitm kampus kat PJ bang...
    biasanye katne tts bang??
    seganla sy g jmpa abg2 69j..
    huhu
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Wed Jun 24, 2009 10:42 pm

    pendekar wrote:blaja uitm kampus kat PJ bang...
    biasanye katne tts bang??
    seganla sy g jmpa abg2 69j..
    huhu

    Nanti pendekar buka kat ruang tts ...abg nak cakap pun
    tak pasti lagi sbb bukan satu tempat tts...
    biasanya wangsa maju dekat gan jaya jusco tu
    Suspect
    avatar
    AbgRazak

    Posts : 89
    Join date : 16/05/2009
    Location : kajang

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  AbgRazak on Wed Jun 24, 2009 10:45 pm

    AQHIM ...gi mana lama tak nampak dalam forum Suspect
    avatar
    pendekar

    Posts : 68
    Join date : 08/06/2009
    Age : 29
    Location : kuala terengganu

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  pendekar on Wed Jun 24, 2009 10:48 pm

    AbgRZ wrote:
    pendekar wrote:blaja uitm kampus kat PJ bang...
    biasanye katne tts bang??
    seganla sy g jmpa abg2 69j..
    huhu

    Nanti pendekar buka kat ruang tts ...abg nak cakap pun
    tak pasti lagi sbb bukan satu tempat tts...
    biasanya wangsa maju dekat gan jaya jusco tu
    Suspect

    oo..
    ok2..
    aqhim xtaula die knp lame xde dlm forum..
    mungkin forum ni diam die pon diam kot..
    hehe

    Sponsored content

    Re: Terengganu LC Riders Community (TLRC) Supporter Bikers69J

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 6:10 pm